Le ronron d'un chat a-t-il des vertus thérapeutiques ?

Har en kats spinden terapeutiske dyder?

Det spindende katte eren af de mest beroligende og afslappende lyde derude. Hvis du er katteejer, ved du sikkert dette følelse af velvære når din kat putter sig ind til dig og begynder at spinde. Men kan spinden af ​​katte virkelig have terapeutiske dyder? I denne artikel vil vi udforske fordelene ved denne beroligende lyd.

Resumé

En unik lyd

En kats spinden er en unik lyd produceret af musklerne i kattens strubehoved og mellemgulv. Det er en blød, kontinuerlig lyd, der kan variere i frekvens og intensitet. Katte spinder typisk, når de er glade og afslappede, men de kan også spinde, når de er syge eller stressede.

 

Det reducerer stress og angst

Den første terapeutiske dyd ved at spinde hos katte er, at det kan reducere stress og angst. Faktisk kan den beroligende og konstante lyd af spinden hjælpe med at sænke niveauet af cortisol, stresshormonet, i den menneskelige krop. Derudover kan følelsen af ​​varme og blødhed produceret af kattens tilstedeværelse også hjælpe med at reducere stress og angst.

Det reducerer smerter og betændelse

Derudover kan spindende katte også hjælpe med at reducere smerte og betændelse. Undersøgelser har vist, at katte spinder med en frekvens på 25 til 150 hertz, hvilket kan stimulere heling af knogler og blødt væv og endda reducere smerte. Katte har en enestående evne til at helbrede, og spinden kan være en måde for dem at stimulere deres egen heling.

En gavnlig effekt på hjertesundheden

Endelig kan spinden hos katte også have en gavnlig effekt på hjertesundheden. Katte producerer vibrationer, når de spinder, og disse vibrationer kan hjælpe med at styrke hjertets muskler og væv. Derudover kan vibrationerne produceret af spinding hjælpe med at sænke blodtrykket og forbedre blodcirkulationen.

Afslutningsvis

Afslutningsvis kan spinden af ​​katte have terapeutiske fordele for mennesker. Det kan reducere stress og angst, lindre smerter og betændelse og endda forbedre hjertesundheden. Hvis du har en kat, så tag dig tid til at putte dig sammen med den og nyd den beroligende lyd. Du kan blive overrasket over de fordele, det kan bringe for dit mentale og fysiske helbred.

Tilbage til blog